Najnovije

Somborski većnici utvrdili predlog Odluke o angažovanju eksterne revizije Završnog računa budžeta grada Sombora za 2023.

 

  • Gradsko veće grada Sombora održalo je 196. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo 12 tačaka

Između ostalog, utvrđen je predlog Odluke o angažovanju eksterne revizije Završnog računa budžeta grada Sombora za 2023. godinu uz saglasnost Državne revizorske institucije Republike Srbije.

Članovi Gradskog veća su dali saglasnost na zahtev „GHG Inženjering – plus“ Sombor, za izgradnju unutrašnje gasne instalacije i povezivanje sa postojećom instalacijom grejanja zgrade trgovine u ulici Jovana Popovića u Somboru. Takođe, data je saglasnost i na zahtev OŠ „Aleksa Šantić“ u ovom mestu, za polaganje instalacije prirodnog gasa kako bi škola bila priključena na prirodni gas.

Na 196. sednici odobrena su dodatna sredstva za programsku aktivnost upravljanja vanrednim situacijama, odnosno za specijalizovane usluge održavanja i servisiranja sirena za javno uzbunjivanje na teritoriji Grada Sombora, kao i za sistem smanjenja rizika od katastrofa i upravljanja vanrednim situacijama.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Isporuka prve tranše prehrambenih paketa za socijalno ugroženo stanovništvo
Apel zbog povećanog broja požara na otvorenom

Kategorije

Izbornik