Najnovije

Somborski gradski većnici održali 202. sednicu

 

  • Gradsko veće grada Sombora održalo je 202. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo 6 tačaka

Između ostalog, usvojen je Izveštaj o realizovanoj finansijskoj podršci udruženjima iz budžetskih sredstava putem javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata i programa udruženja iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite u 2023. godini. Na Javni poziv za finansiranje i sufinansiranje projekata i programa, udruženja iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite u 2023. godini pristigao je 31 predlog projekta od kojih je od strane Komisije odobreno 25 u ukupnom iznosu od 7 miliona dinara.

Takođe, usvojen je i Izveštaj o realizovanoj finansijskoj podršci udruženjima iz budžetskih sredstava putem Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata udruženja koja neguju identitet nacionalnih manjina – nacionalnih zajednica na teritoriji Grada Sombora u 2023. godini. Na Javni poziv pristiglo je 16 predloga projekata od kojih je od strane Komisije odobreno 14 u ukupnom iznosu od dva miliona dinara.

Na 202. sednici, gradski većnici su prihvatili i Predlog ugovora o ustanovljavanju prava stvarne službenosti na dve parcele čiji je vlasnik AP Vojvodina, a za potrebe izgradnje kolovoza, pešačko-biciklističke staze, vodovoda i javne rasvete u Industrijskoj zoni, odnosno putu C3 u Somboru.


 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Grad Sombor: Pri kraju dva važna infrastrukturna projekta
Antonio Ratković, gradonačelnik Sombora: Merama energetske sanacije porodičnih kula i stanova podižemo životni standard građana

Kategorije

Izbornik