Sport

Somborska Gradska uprava priredila prijem za košarkaškog asa Nikolu Jokića

 

  • Košarkaški superstar Nikola Jokić, igrač Denvera, u rodnom gradu provodi letnji odmor i trenira

U poseti Jokiću i njegovoj porodici bio je trener Denvera Majk Meloun, a našlo se vremena i za susret sa gradonačelnicom Sombora Dušankom Golubović i njenim saradnicima. U neformalnom razgovoru Jokić je rekao da i u Somboru može da trenira, bez obzira što uslovi nisu kao u Americi, te da mu svi izlaze u susret kada je reč o treningu. Treneru je pokazao Sombor i okolinu, a Meloun je naglasio da mu je ovo prvi dolazak u Srbiju i Sombor, ali sigurno nije poslednji.

Nikola je govorio o svom detinjstvu, Jamama, prvim košarkaškim danima u Somboru, omiljenim konjičkim trkama… a trener Majk Meloun je poklonio gradonačelnici Sombora Dušanki Golubović dres Denvera.

Sa Nikolom i Melounom na prijemu su bili i Nikolina braća Strahinja i Nemanja. Jokići su govorili i o Fondaciji „Jokić i prijatelji“.

Susretu su prisustvovali i zamenik gradonačelnice Antonio Ratković, Antonija Nađ Kosanović, članica Gradskog veća za oblast sporta, dece i omladine, Branislav Svorcan, pomoćnik gradonačelnice za kulturu i informisanje, te Dragan Maksimović, predsednikom Sportskog saveza grada Sombora.

Nikola je govorio o svom detinjstvu, Jamama, prvim košarkaškim danima u Somboru, omiljenim konjičkim trkama…

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Mladi bokserski profi as Aleksandar Todorović opravdao sportski spektakl godine
Sombor postao centar profesionalnih boksera Balkana, Veljko Šaponja predsednik FPBB

Kategorije

Izbornik