Sport

Somaraton najbrojniji tim na polumaratonu u Baji

 

  • U nedelju 7. aprila održano je četrnaeseto izdanje polumaratona u Baji, Republika Mađarska. Ovogodišnja trka okupila je hiljadu učesnika koji su trčali na deonicama od 5 kilometara, 10 kilometara i polumaratonskoj od 21 kilometra. Veoma toplo sa blizu 30 stepeni bilo je pravi izazov za sve trkače

Atletsko rekreativni klub ’’Somaraton’’ iz Sombora bio je najbrojini tim sa četrdesetak trkača koji su učestvovali na jednoj od deonica. Štafetni tim Somaratona u sastavu Džejms Ins i Damir Marković ubedljivo je pobedio u štafetnom takmičenju na 21 kilometar.

Najbrži pojedinac na polumaratonskoj distanci bio je Dejan Nikolić koji je istrčao prvo mesto u svojoj starosnoj kategoriji. Treće mesto u kategoriji istrčala je Vesna Bjelan koje je ubeležila još jedan polumaraton. Na trci na deset kilometara najbrži Somaratonac bio je Branislav Katić koji je zauzeo takođe treće mesto u starosnoj kategoriji. Najviše uspeha na distanci od 5 kilometara imala je Ana Pešić koja se ovoga puta ’’popela’’ na treće mesto u svojoj kategoriji.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

Jelena Čortan – ARSU „Sledi ME“ vicešampionka u Baji
Iskusni golman Doderović podno Visokih Tatri

Kategorije

Izbornik