Sindikat

Sindikat (Udruženje) penzionera Srbije NEZAVISNOST učestvuje u tradicionalnoj akciji podele paketa solidarne pomoći penzionerima sa niskim penzijama

 

  • Sindikat (Udruženje) penzionera Srbije ‘’Nezavisnost’’ (SPS – UPS NEZAVISNOST), kao reprezentativno udruženje penzionera na nacionalnom nivou, i ove godine učestvuje u realizaciji projekta Republičkog fonda PiO, na poboljšanju standarda penzionerske populacije. Projekat se realizuje u skladu sa Pravilnikom o društvenom standardu penzionera, verifikovanim od strane Vlade Republike Srbije i odlukama Upravnog odbora RF PIO, kao i Pravilnikom o solidarnoj pomoći, usvojenim na Glavnom odboru SPS, odnosno Skupštini UPS NEZAVISNOST

U skladu sa kriterijumima utvrđenim u RF PIO, počevši od 18. novembra ove godine, aktivisti Sindikata (Udruženja) penzionera Srbije ‘’Nezavisnost’’ će u svojim prostorijama u većim gradovima i opštinama u kojima postoje sindikalna povereništva, odnosno ogranci Udruženja, podeliti nekoliko hiljada paketa solidarne pomoći koji sadrže osnovne prehrambene namirnice i sredstva za higijenu.

Obaveštenja o mestu i vremenu, kao i kriterijumima za podelu paketa solidarne pomoći mogu se dobiti od sindikalnih poverenika u svakom gradu – opštini, a biće objavljena na društvenim mrežama UGS i SPS (UPS) NEZAVISNOST, na nekim elektronskim medijima (RTS, Studio B, B 92, NOVA S, u čemu se pridružuje Novi Radio Sombor, prim.aut.S.S), u lokalnim sredstvima javnog informisanja, kao i kroz plakate istaknute na frekfentnim javnim mestima u svakom gradu i opštini u kojoj se paketi dele.

Tekst obaveštenja za Beograd, u prilogu ove informacije:

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е – ПОДИЗАЊЕ ПАКЕТА СОЛИДАРНЕ ПОМОЋИ за пензионере са примањима нижим од 16.004 динара, У СИНДИКАТУ (УДРУЖЕЊУ) ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ “НЕЗАВИСНОСТ“ za grad Beograd, u prostorijama Sindikata (Udruženja) ВЛАДЕТИНА 5 и НУШИЋЕВА 21 / II:

ПОНЕДЕЉАК – ПЕТАК ОД 9 ДО 13 ЧАСОВА почевши од 18. новембра о. г. – са собом обавезно понети личну карту и чек од пензије – број пакета је ограничен.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Zahtev za povećanje plata zaposlenima u zdravstvu i socijalnoj zaštiti
Saopštenje Ujedinjenih granskih sindikata NEZAVISNOST

Kategorije

Izbornik