Najnovije

Saopštenje za javnost: Udruženje građana BUNJEVAČKO KOLO Sombor

 

Poštovane Bunjevke i Bunjevci, 13. novembra su izbori za Nacionalni savet bunjevačke nacionalne manjine. Vaše „Bunjevačko kolo“ – Sombor izlazi na ove izbore zajedno sa našim prijateljima, „Bunjevačkom Maticom“ – Subotica, i još 11 bunjevačkih udruženja. Na žalost, ova kampanja nije protekla u fer uslovima. Tome je najviše doprineo „večiti političar“ Mirko Bajić, koji, eto, podržava liste broj 1 i 3. Naglašavamo da lista broj 3 ima čak, i blago rečeno, krajnje nekorektan slogan, kojim se lista broj 3 pokušava predstaviti kao lista našeg udruženja i lista somborskih Bunjevaca, ne bi li se birači dali zbuniti

Naglašavamo da su somborski Bunjevci, članovi UG „Bunjevačko kolo“ na listi broj 2 – „Složno za Bunjevce – dr Suzana Kujundžić Ostojić“.

Na ovoj listi su članovi UG „Bunjevačko kolo“ Somborci: Dejan Parčetić, Aleksandar Bošnjak, Nikola Žuljević, Marija Brdarić, Ksenija Vuković i Antun Fratrić.

Imamo saznanja da mnogi naši birači nisu dobili pozive za glasanje na kojima je obaveštenje o izbornom mestu glasanja. Informacije o glasačkom mestu na kome možete ostvariti svoje biračko pravo, možete dobiti na telefon:

025-468111, 468148 i 468248 (tražiti sobu broj 2, obaveštenje o biračkom mestu).

Pozivamo vas, još jednom, da na ovim izborima glasate za listu broj 2:

„SLOŽNO ZA BUNJEVCE – DR SUZANA KUJUNDŽIĆ OSTOJIĆ“.

UG „Bunjevačko kolo“

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Radoslav Petković, ovogodišnji dobitnik Veljkove golubice: Nagrada koja nosi ime Petrovića čuva pamćenje, o piscu širokih dometa, piscu široke kulture
Venac slobode „Radomir Drakulić“ Biljani Klipa društvenoj radnici

Kategorije

Izbornik