Najnovije

Саопштење о стању безбедности у саобраћају за прошлу недељу

 

  • У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентиранo je 12 саобраћајних незгода у којима је пет лица задобило тешке и осам лица лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржанo je девет возача, четири због вожње под дејством психоактивних супстанци и два због насилничке вожње.

 

На територији града Сомбора евидентирано је пет саобраћајних незгода у којима је пет лица задобило тешке и два лица лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су четири возача и три због вожње под дејством психоактивних супстанци.

 

На подручју општине Апатин евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима су три лица задобила лаке телесне повреде. Један возач је задржан због вожње под дејством алкохола и један због вожње под дејством психоактивних супстанци.

 

На подручју општине Оџаци евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су два возача и два због насилничке вожње.

 

На подручју општине Кула евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су два возача, од којих један и због вожње под дејством психоактивних супстанци.

 

Написанo је 106 захтева за покретање прекршајног поступка и издатo 426 прекршајних налога.

 

Povezani članci

„Put oko Evrope“ danas u Somboru
Omladinski fondovi pozivaju mlade da unaprede kvalitet života u svojim lokalnim zajednicama

Kategorije

Izbornik