Sport

Rvačima somborskog Radničkog ekipna titula prvaka Vojvodine za mlađe pionire

 

  • U nedelju, 26. marta je održano Prvenstvo Vojvodine u uzrastu mlađih pionira u rvanju grčko-rimskim stilom. Ekipa „Radničkog“ iz Sombora je u konkurenciji 14 ekipa osvojila ekipno 1. mesto

Najuspešniji među njima bili su: Jovan Kosovac u kategoriji do 44 kg, Nemanja Lončarević do 48 kg, Uroš Ilić do 60 kg i Mladen Batalo do 70 kg. Sva četvorica u finalu nisu uspeli da se domognu najsjajnijeg odličja pa su morali da se zadovolje srebrnom medaljom.

U borbi za bronzu bili su: Nemanja Nikolić, Mihajlo Zobenica, Ištvan Šota, Marko Mamula, Nandor Čorba i Filip Lakatoš, ali nisu uspeli i tako su zauzeli 5 mesto. Bez plasmana ostali su Fedor Sekulić, Robert Bujak, Miloš Ranisavljević i Vasilije Vukas.

Istog dana mladi rvači „Radničkog“ nastupili su na veoma jakom turniru u Abonjiju u Mađarskoj i zaslužili srebrnu medalju – koju je klubu doneo Danijel Bojanić. Dobre borbe prikazali su Aleksa Anđelić i Adrian Dobi.

Ovoga vikenda. 30. marta do 2. aprila Jovan Kosovac i David Mazinjanin su na takmičenju sa reprezentacijom Srbije U 15 i nastupiće u ekipnom sastavu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Tri bronze za somborski krosminton u Sloveniji
Nova desetka sa plusem za Karate klub ‘’Somborac’’

Kategorije

Izbornik