Obrazovanje

Rejmond Nikolet Trast obezbedio novi simulator nege pedijatrijskih pacijenata vredan 1.200 funti

 

  • Rejmond Nikolet Trast je nedavno nabavio novi simulator nege pedijatrijskih pacijenata vredan 1.200 funti za Visoku školu strukovnih studija za vaspitače i sportske trenere u Subotici. Ovaj simulator je namenjen poboljšanju obrazovnih veština polaznika obuke za medicinske sestre. Učenici željno iščekuju priliku da koriste simulator i usavrše svoje sposobnosti

Od srca se zahvaljujemo svim našim donatorima i simpatizerima, kao i našem posvećenom timu, koji su zajedno prikupili neophodna sredstva da obezbede ovaj osnovni simulator nege pedijatrijskih pacijenata koji će koristiti kako sadašnje tako i buduće generacije studenata – napominju u ovoj dobrotvornoj internacionalnoj organizaciji.

Osim ove vredne akvizicije, nastavnici i studenti Visoke škole strukovnih studija za vaspitače i sportske trenere u Subotici sarađivali su sa Rejmond Nikolet Trast-om na održavanju zdravstveno-vaspitnih predavanja i radionica. Ovi programi su uključili osnovne i srednje škole u Zrenjaninu, Aleksandrovu, Temerinu i Novom Sadu, 2023. godine.

Dr Vlasta Lipovac, direktorka Visoke škole strukovnih studija za vaspitače i sportske trenere Subotica, izrazila je zahvalnost:

  • Ovom velikodušnom donacijom možemo da stvorimo bolje uslove za nastavu za naše učenike. Vaša posvećenost podršci našim učenicima i nastavnicima je duboko cenjena. Hvala vam što ste sastavni deo napretka kojem težimo.

Galerija:


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

Frankofona pričaonica „Francophonie“ u saradnji sa Eu info pontom Novi Sad i Francuskim institutom Novi Sad
Nacionalna radionica o riziku od poplava i suša

Kategorije

Izbornik