Obrazovanje

Raspisan konkurs za studentsku praksu u inostranstvu

 

  • Nacionalni odbor za međunarodnu razmenu studenata za stručnu praksu – IAESTE Srbija raspisao je konkurs za slanje studenata tehničkih fakulteta, računarstva kao i fakulteta prirodnih nauka na stručnu praksu u inostranstvu tokom 2024. godine. Više detalja, odnosno uslove konkursa možete pronaći na sajtu: www.iaeste.ac.rs

Neophodno je popuniti onlajn prijavu, zaključno sa 24. decembrom 2023. godine. Svaki kandidat će nakon prijave dobiti uputstvo o daljim koracima i načinu predaje dokumentacije.

IAESTE je međunarodna neprofitna asocijacija osnovana u Londonu 1948. godine. U Srbiji postoji od 1952. godine i vodeća je organizacija koja se bavi mobilnošću studenata na ovim prostorima. Svake godine više stotina najtalentovanijih srpskih studenata dobije mogućnost da se usavršava na najboljim univerzitetima i vodećim kompanijama širom sveta. IAESTE alumni zauzimaju rukovodeće pozicije u zemlji i inostranstvu kao izvršni direktori kompanija, profesori univerziteta, istraživači, osnivači firmi i čak predsednici vlada.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , ,

Povezani članci

O Dositeju na Pedagoškom fakultetu Sombor
Info dan CERV i Kreativna Evropa odloženo za 19. januar

Kategorije

Izbornik