Sport

Radnički osvojio Prvenstvo Vojvodine U 15

 

  • U subotu, 18. marta Kanjiža je bila domaćin Prvenstva Vojvodine za starije pionire u rvanju grčko-rimskom stilu. Rvači somborskog „Radničkog“ su pokazali potpunu dominaciju u ovom uzrastu i osvojili ekipno 1. mesto od 14 ekipa

U pojedinačnom plasmanu, u kategoriji do 41kg Jovan Kosovac sa tri pobede osvaja zlatnu medalju. U kategoriji do 62kg sa četiri pobede David Mazinjanin takođe postaje pobednik. David je između ostalih pozvan na pripreme reprezentacije Srbije u ovom uzrastu gde trenutno treniraju u Valjevu i pripremaju se za nastup u reprezentacijji.

Još jednu zlatnu medalju, bez ijednog izgubljenog boda, sa četiri pobede osvojio je Srđan Todorović u kategoriji do 85kg. Do 100kg Nikola Gunj u finalnom meču pobeđuje domaćeg takmičara, koji je bio favorit u ovom meču, i osvaja četvrtu zlatnu medalju za svoj klub.

U kategoriji do 48kg očekivalo se da i Kristian Dobi osvoji najsjajnije odličje, ali nije bio na visini zadatka i osvaja bronzanu medalju. Bronzane medalje osvojili su i Nemanja Lončarević do 52kg, Ilija Hinić do 41kg i Marko Mamula do 68kg. Bez medalja ostali su Vedran Forgić, Miloš Ranisavljević, Uroš Ilić i Filip Lakatoš.

Među pionirkam bronzane medalje osvojile su Sara Vuković do 50kg i Sunčica Forgić do 54kg.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , ,

Povezani članci

Somaratonski bogat trkački vikend – u svakom slučaju
Figura spremna za dečiji fitnes spektakl u Somboru

Kategorije

Izbornik