Sport

Radnički osvojio Kup Srbije

 

Ekipa „Radnički“ iz Sombora bila je najuspešnija ekipa među 21 ekipe iz Srbije sa 135 bodova, čak 40 boda više od drugoplasiranog

  • U subotu, 4. februara u Subotici je održan Kup Srbije za U 15 u rvanju grčko-rimskim stilom. Rvači „Radničkog“ iz Sombora su nastupili sa 10 takmičara i osvojili 8 medalja

Najuspešniji među njima bio je David Mazinjanin u kategoriji do 62 kg koji je sa 4 ubedljive pobede tušem osvojio zlatnu medalju.

Kristian Dobi je prva tri meča pobedio da bi u finalu izgubio i osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 48 kg. Srđan Todorović u kategoriji do 85 kg posle dve pobede tušem u finalu gubi i osvaja takođe srebrnu medalju. Nikola Gunj u najtežoj kategoriji do 100 kg sa tri pobede ulazi u finale gde gubi meč i osvaja srebrnu medalju. Srebrne medalje osvojili su i Miloš Ranisavljević, do 41 kg i Nemanja Lončarević do 44 kg.

U kategoriji do 57 kg bilo je 18 takmičara, a Uroš Ilić sa tri pobede i jednim porazom osvaja bronzanu medalju. Bronzanu medalju osvojio je i Ilija Hinić do 38 kg. Bez medalja ostali su Mladen Batalo i Marko Mamula.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Atletika, AK Maraton Sombor: Milica Zanze vicešampionka Srbije
Bowling Stones Sombor: Posle nepotpunog 8. kola Vodokanal i dalje na prvom mestu

Kategorije

Izbornik