Najnovije

„Put oko Evrope“ danas u Somboru

 

  • U okviru obeležavanja Evropske nedelje sporta, koju organizuju Grad Sombor, Olimpijski komitet i Ministarstvo omladine i sporta, organizuju se brojne sportske aktivnosti, za sve naše sugrađane. U današnjem programu manifestacije pod nazivom „Put oko Evrope“, školarci su se nadmetali u košarci i pokazali svoje znanje u postizanju koševa.

Ispred Grada Sombora, sportskoj manifestaciji je prisustvovala članica Gradskog veća za oblast sporta, dece, omladine i zdravstva, Antonija Nađ Kosanović, koja je pozdravila sve učesnike programa i rekla nešto više o samoj manifestaciji: „Evropska nedelja sporta se kod nas održava peti put tokom koje ćemo imati veliki broj izuzetno lepih i interesantnih, kako edukativnih radionica, tako i fizičkih aktivnosti. Ove nedelje će biti održana biciklistička i kajakaška tura, rekreacija za žene, sportić za decu, a u petak, 29. septembra, će biti održana „Trka za srećnije detinjstvo“, u okviru koje će preko četiri stotine mališana kroz sport i druženje od malih nogu učiti o važnosti bavljenja fizičkom aktivnošću“, istakla je gradska većnica za sport.

Evropska nedelja sporta se održava širom Evrope, a pokrenuta je na inicijativu Evropske Komisije i održava se u periodu od 23. do 30. septembra.

 

 

 

AcanskiS ©

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

Unapređenje lokalnih politika pri zapošljavanju osoba sa invaliditetom
Саопштење о стању безбедности у саобраћају за прошлу недељу

Kategorije

Izbornik