Saobraćaj

PU Sombor: Osamnaest saobraćajnih nezgoda minule sedmice

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 18 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške, a osam lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su 23 vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci 13, a zbog nasilničke vožnje osam vozača

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 14 vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci sedam, a zbog nasilničke vožnje pet vozača.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode, a jedna osoba je lakše povređena. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške telesne povrede, a četiri lake. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci pet, a zbog nasilničke vožnje tri vozača.

Napisano je 139 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdat je 481 prekršajni nalog.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Sedamnaest saobraćajnih nezgoda minule sedmice na području PU Sombor
Akcija pojačane kontrole saobraćaja

Kategorije

Izbornik