Najnovije

PU Sombor: Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda neprilagođena brzina kretanja i neustupanje prava prvenstva prolaza

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je osmoro lica zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedmoro vozača, jedan vozač zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jedan zbog nasilničke vožnje

Na teritoriji Grada Sombora evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je dvoje vozača.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Dvoje lica je zadobilo lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola i jedan zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na području opštine Odžaci evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je troje lica zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je dvoje vozača.

Na području opštine Kula evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima je dvoje lica zadobilo lake telesne povrede. Dvoje vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola i jedan zbog nasilničke vožnje.

Napisano je 90 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 292 prekršajna naloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja i neustupanje prava prvenstva prolaza.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Apel učesnicima u saobraćaju da povećaju opreznost i da poštovanjem propisa doprinesu unapređenju bezbednosti saobraćaja na putevima
Obeležavanje sećanja na stradale u NATO agresiji u petak u Somboru

Kategorije

Izbornik