Saobraćaj

PU Sombor: Dvanaest saobraćajnih nezgoda minule sedmice

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba zadobilo teške, a tri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci jedan vozač

Na teritoriji Grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške i jedna lake telesne povrede.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a po jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na području opštine Kula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile teške telesne povrede, a dve osobe su lakše povređene. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Napisan je 61 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i izdat je 281 prekršajni nalog.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Obeležen Svetski dan bicikla
Saobraćajni policajci iz Sombora u saradnji sa taksi udruženjima Grada Sombora – preventivne aktivnosti

Kategorije

Izbornik