Najnovije

PU Sombor: 15 saobraćajnih nezgoda prethodne sedmice u ZBU Okrugu

 

  • Tokom prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške, a pet lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je devet vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci tri, a zbog nasilničke vožnje jedan vozač

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobile teške i jedna lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača, a dva zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci jedan i zbog nasilničke vožnje jedan vozač.

Napisano je 119 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 482 prekršajna naloga.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Svečano obeleženo 79 godina od slavne Batinske bitke
Objavljeni rezultati rada Policijske uprave u Somboru za oktobar 2023.

Kategorije

Izbornik