Najnovije

PU Sombor: 13 saobraćajnih nezgoda prethodne sedmice

 

  • Tokom prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške, a devet lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci tri, a zbog nasilničke vožnje jedan vozač

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške, a devet lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača, dva zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jedan vozač zbog nasilničke vožnje.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode.

Na području opštine Kula zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su trojica vozača, a jedan zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Napisano je 113 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdat 401 prekršajni nalog.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Grad Sombor: 14. novembar – rok za uplatu četvrte rate poreza
MUP Srbije: Apelujemo na građane da ne ostavlјaju električne uređaje upalјene bez nadzora i da obazrivo rukuju sa pećima na čvrsta goriva

Kategorije

Izbornik