Saobraćaj

PU Sombor: 12 saobraćajnih nezgoda prošle sedmice

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba zadobilo teške i šest osoba lake telesne povrede. Zbog nasilničke vožnje zadržana su tri vozača, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržano je po 10 vozača

Na teritoriji Grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile teške telesne povrede i dve osobe su lakše povređene. Zbog nasilničke vožnje zadržana su dva vozača, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržana su po tri vozača.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile teške i tri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržana su po dva vozača.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede i jedna osoba je lakše povređena. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržana su po tri vozača.

Na području opštine Kula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode. Zbog nasilničke vožnje zadržan je jedan vozač, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržana su po dva vozača.

Napisano je 70 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 370 prekršajnih naloga.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja od 17. do 23. juna
Dvanaest saobraćajnih nezgoda prethodne nedelje na području PU Sombor

Kategorije

Izbornik