Najnovije

Prvi projekat somborskog participativnog budžetiranja u 2024. u ulici Mite Popovića

 

  • Član Gradskog veća za oblast finansija i privrede Sava Dojić, obišao je završene radove na zameni vertikalne javne rasvete u Ulici Mite Popovića u Somboru, od Ulice Venac vojvode Stepe Stepanovića do Ulice Samka Radosavljevića, a koja je podrazumevala zamenu postojećih stubova i unutrašnjih instalacija

Tom prilikom, gradski većnik Dojić je u razgovoru sa predsednikom Saveta mesne zajednice „Selenča“ Mihajlom Škorićem i predstavnikom JKP „Zelenilo“ Sombor Mirkom Bezbradicom, rekao da je prvi projekat participativnog budžetiranja u ovoj godini realizovan i da se nastavlja sa radom i na ostalim projektima.

  • Grad Sombor i ove godine nastavlja sa projektom participativnog budžetiranja. Nalazimo se u Ulici Mite Popovića gde je izvršena zamena stubova za uličnu rasvetu čime je doprineto boljem osvetljenju i lepšem izgledu ulice. Ovo je prvi projekat participativnog budžetiranja realizovan u 2024. godini, a u narednom periodu ćemo nastaviti sa radom i na ostalim projektima koje su građani izabrali u okviru svojih mesnih zajednica da se urade u ovoj godini – rekao je gradski većnik Sava Dojić.

Projekat participativnog budžetiranja doprineo je boljoj saradnji lokalne samouprave sa sugrađanima koji su se značajnije uključili u razvoj i unapređenje svojih zajednica, a sa tom saradnjom i podrškom će Grad nastaviti i u narednom periodu.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Razgovor s povodom: Janko Koprivec, direktor i vlasnik firme Guma-S
Sombor: Neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga

Kategorije

Izbornik