Kultura

Projekcijom filma „Tar“ otvoren A1 Kinoteka letnji bioskop

 

VELIKO INTERESOVANJE PUBLIKE ZA A1 KINOTEKA LETNJI BIOSKOP

  • Projekcijom filma „Tar“ na krovnoj terasi Doma Vojske Srbije, koju je publika ispunila do poslednjeg mesta, otvoren je A1 Kinoteka letnji bioskop. Ljubitelje filma, u narednim danima u Beogradu, sve do kraja avgusta, očekuju projekcije još 47 pažljivo biranih naslova među kojima su značajna ostvarenja iz ove i prethodnih dekada, kao i 20 kultnih filmova domaće kinematografije koja su digitalno restaurisana  u okviru projekta A1 Kinoteka

Zbog velikog interesovanja, moli se publika da ulaznice kupuje unapred u u Jugoslovenskoj kinoteci u Uzun Mirkovoj ulici, svaki dan u periodu od 17 – 20 časova. Preostale ulaznice, ukoliko ih bude, biće moguće kupiti na dan projekcije na ulazu Doma Vojske Srbije u periodu od 20 do 21 časova.  Cena ulaznice je 300 dinara.

Projekcije domaćih filmova, koji su digitalno restaurisani u okviru projekta A1 Kinoteka, su besplatne. Ulaznice se mogu preuzeti sat vremena pre početka projekcije na ulazu Doma Vojske Srbije. Broj mesta je ograničen.

U slučaju kiše, projekcija će biti održana u Jugoslovenskoj kinoteci u sali Makavejev u Uzun Mirkovoj 1, sa početkom u 21:15 časova.

Kompletan program A1 Kinoteka letnjeg bioskopa možete preuzeti na sajtu Jugoslovenske kinoteke.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

„Ovuda će proći put“ Nine Ognjanović pobednik 5. Somborskog filmskog festivala
Otvaranje izložbe “INGRÁVIDO” umetnika Milana Zulića

Kategorije

Izbornik