Najnovije

Prijem za Aleksandru Marić herojinu 2022. godine u Opštini Apatin

 

  • U okviru konkursa za pojedince koji su se u 2022. godini istakli svojim nesebičnim herojstvom, a u organizaciji Delegacije Evropske unije u Srbiji i Fondacije Ana i Vlade Divac, Apatinka Aleksandra Marić se našla u deset odabranih heroja na nivou čitave Srbije

Tim povodom je danas u “Plavoj” sali opštine Apatin organizovan prijem za apatinsku heroinu. Prijemu je prisustvovala i Mirjana Ćalić iz Udruženja građana “Mali princ” koja je i predložila Aleksandu za nagradu, u ime Fondacije Ana i Vlade Divac bila je projektna menadžerka Ivona Gvozdenović, dok su lokalnu samoupravu predstavljali zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić i šef kabineta Nataša Ćurćić.

  • Za nas je ovaj konkurs veoma važan, sprovodimo ga treću godinu u saradnji sa Delegacijom Evropske unije u Srbiji i želimo da afirmišemo i promovišemo dobra dela, herojska dela običnih ljudi i damo primere drugima kako mogu da urade nešto lepo i korisno za svoju zajednicu i budu nagrađeni zbog toga – rekla je Ivona Gvozdenović, koja je na današnji prijem, kao predstavnica Fondacije Ana i Vlade Divac, u znak pažnje, za Aleksandu Marić donela tortu.

Aleksandra Marić je izrazila sreću:

  • Priznanje mi veoma puno znači i zapravo je najveće priznanje koje sam do sada dobila. Ono na najbolji način prezentuje rad udruženja “Mali princ” i biće nam velika satisfakcija za dalji rad.

Zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić, čestitao je Aleksandri Marić na dobijenom priznanju istakavši da će opština Apatin kao i do sada podržavati svaku vrstu humanitarnog rada i aktivnosti koje se sprovode u apatinskoj opštini.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

MUP Sombor: Uhapšen zbog droge
Delegacije Gračanice i Lipljana posetile Sombor

Kategorije

Izbornik