Mladi

Pri kraju radovi na somborskom Omladinskom centru

 

  • Gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković, članica Gradskog veća za sport, decu, omladinu i zdravstvo Antonija Nađ Kosanović i pomoćnik gradonačelnika za oblast investicija i međunarodne saradnje Branislav Svorcan, posetili su prostorije budućeg Omladinskog centra u Somboru, gde su u razgovoru sa predstavnicima Somborskog edukativnog centra razgovarali o trenutnim radovima i daljim planovima na uređenju objekta

U toku su radovi na uređenju ulične i dvorišne fasade, kao i postavljanju podnih pločica. Takođe, pri kraju su radovi na uređenju unutrašnjeg prostora, a kada je reč o završenim radovima, rekonstruisana je krovna konstrukcija i postavljena PVC stolarija.

Grad Sombor je uz podršku OPENS-a iz Novog Sada i SEC-a, pokrenuo proces uspostavljanja Omladinskog centra, a projekat je podržalo Ministarstvo turizma i omladine. Osim rekonstrukcije objekta, lokalna samouprava radi i na kreiranju programa koji će biti dostupni mladima kao što su osnivanje Kluba za mentalno zdravlje mladih koji podrazumeva kontinuiranu individualnu podršku mladima u vidu psihološkog savetovališta, vršnjačke podrške i edukacija, kao i obuke za pisanje projekata i podrške za njihovu realizaciju.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

U žiži: Promocija godišnjeg izdanja regionalnog Indeksa participacije mladih
Analiza podataka iz regiona pokazuje: Nezaposlenost mladih u Srbiji smanjena za 3,7 odsto u četiri godine

Kategorije

Izbornik