Mladi

Fudbaleri Apatina na Međunarodnim sportskim igrama mladih u Splitu reprezentuju Srbiju

 

  • Mladi apatinski fudbaleri rođeni 2007. godine, predstavnici opštine Apatin, u ponedeljak, 21. avgusta, putuju u Split na veliko međunarodno takmičenje. Mladi fudbaleri Apatina podsećanja radi, nakon ubedljivog osvajanja gradskog, a potom i regionalnog takmičenja na Sportskim igrama mladih, prvo mesto su odneli i na državnom prvenstvu u Banji Ždrelo, savladavši na penale ekipu Kruševca. Time su ostvarili plasman na Međunarodne sportske igre mladih, gde će predstavljati Srbiju u malom fudbalu

Ovo veliko takmičenje biće održano od 21. do 26. avgusta u Splitu, a kako saznajemo od naših fudbalera, putovanju se beskrajno raduju, bez obzira na rezultat, naročito zbog činjenice da je najavljeno da će se na ovom velikom sportskom događaju pojaviti fudbalske legende poput Roberta Karlosa, Luisa Figa, Nemanje Vidića, Predraga Mijatovića i drugih.

U timu Apatina koji će predstavljati Srbiju u Splitu igraće Vidan Jerotijević, Miloš Stupar, Vladimir Zanze, Veljko Sladojević, Nikola Obradović, Stefan Đustebek, Dušan Radun i Nemanja Kovačev.

Pridružujemo se i ovom prilikom čestitkama apatinskim fudbalskim talentima i želimo puno uspeha na predstojećem takmičenju!

Izvor: Radio Apatin https://www.radioapatin.com/


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , , , , ,

Povezani članci

Podrška somborskoj Kancelariji za mlade od 2 miliona dinara
Treći dan Limenka Teatar festa: Povratak pravim vrednostima

Kategorije

Izbornik