Ekonomija

Počinju prijave za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji

 

  • Počev od utorka 30. maja na šalterima svih korporativnih pošta biće evidentirane prijave za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji u vrednosti od 5.000 dinara. Građani koji ispunjavaju uslove, mogu se prijaviti i kompletnu proceduru obaviti brzo, lako i bez čekanja, a postupak je još efikasniji ukoliko obrazac prijave prethodno preuzmu, odštampaju, popune i sa pratećom dokumentacijom predaju u najbližoj korporativnoj pošti – navode u Pošti Srbije

Obrazac prijave dostupan je na sajtu Pošte Srbije: www.posta.rs i sajtu Ministarstva turizma i omladine: www.mto.gov.rs.

Osim evidentiranja prijava, Pošta Srbije zadužena je za dostavu vaučera u vidu vrednosnih pisama na kućne adrese korisnika. Pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije – 0700 100 300, korisnici se mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

U prvom ovogodišnjem ciklusu u januaru, podela vaučera trajala je najkraće u poređenju sa svim prethodnim godinama ove akcije Vlade Srbije za promociju domaćeg turizma. Kvota od 100.000 vaučera utrošena je za manje od dva dana, potvrđuju u Pošti.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

U Srbiji prosečna bruto zarada za mart ove godine 117.669, neto 85.485 dinara
Postavljeno 6 kandelabera uz pešačku zonu u Gakovu

Kategorije

Izbornik