Kultura

Popularni brazilski muzičar Adriano Trindade u oduševio somborsku publiku

 

  • Vrsni muzičar iz Brazila, Adriano Trindade, koncertrirao sinoć (četvrtak, 8. jun) u prikladnom prostoru somborskog kluba Bowling Stones

– Volim Sombor. Ovo je poseban grad. Hvala vam ljudi – oduševljeno nam je rekao u pauzi između dva dela svog programa. Nismo želeli da ga dekoncentrišemo, no simpatični gost iz dalekog i prijateljskog Brazila nam je kroz osmeh rekao:

  • Nema problema. Vidimo se uskoro i u našem studiju.

Adriano je tokom prilično netipičnog a muzički raznobojnog koncerta ostvario i veoma prisnu komunikaciju sa publikom

………………………………………………………………………………………………………………………………..

Adriano Trindade, samba-rok, blues, džez muzičar, dovoljan je sam – sa svojom gitarom, da zvuči kao čitav jedan bend ili muzički sastav držeći tokom čitave večeri pažnju publiku. Ovo je već drugi put kako talentovani, obrazovani i svestrani muzičar koji nam je doneo uvek prepoznatljive ritmove Južne Amerike, dolazi u Sombor, zahvaljujući u značajnoj meri i našem mladu članu redakcije Novog Radio Somobra (i Udruženja Podium) Srđanu Ačanskom.

Njih dvojica su naime već ranije postali frendovi na fesjbuku i eto, do izražaja je došla ta pozitivna strana društvenih mreža. Srđanu je podršku dala Turistička organizacija grada Sombora, Klub Bowling Stones, Hotel-prenoćište Lodge In…

Naš mladi saradnik i kolega Srđan Ačanski može da bude ponosan što je Somboru ponudio još jedno nesvakidašnje muzičko veče i druženje, 8. juna 2017.

………………………………………………………………………………………………………………..

A kako naš već „somborski“ Brazilac, uspe da „brzinom munje“ spoji toliko nastupa tokom jedne turneje, kao sada u junu, posebna je priča. U Sombor je, na primer, ovoga puta direktno stigao iz drugog po veličini bugarskog grada Plovdiva, a već posle somborskog koncerta u četvrtak, u petak već putuje za Oradeu u Rumuniji. Svaka čast i, dobrodošao ponovo u Sombor!

Publika u Bowling Stones-u pažljiva, vedra, nasmejana tokom čitavog nastupa gosta iz dalekog Brazila

Tekst: S. Stričević, foto: Dejan Horvat

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Adriano Trindade po drugi put donosi samba-rock iz Brazila u Sombor
Neobične vajarske akt impresije Somborke Slavne Abu koja ove jeseni beleži uspehe u Francuskoj gde već duže živi i radi

Kategorije

Izbornik