Sport

Po zimi, kiši, suncu, snegu ili košavi “Zvezdin karavan” u Somboru na obeležavanju 32 godine od uspeha u Bariju

Čuveni „ušati pehar“ koji je Zvezda osvojila 1991. godine

  • Prvog junskog utorka čuveni „Zvezdin karavan“ je gostovao u Somboru, karavan će ovog leta posetiti više od 50 gradova u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Svi zvezdaši su mogli da se učlane u klub, obnove svoje članske karte i pritom se fotografišu sa čak tri pehara. U našem gradu karavan je bio od 18 do 21. čas, čak ni kiša nije sprečila Somborce da u velikom broju dođu na čuveni somborski „Ćelavi trg“ i slikaju se peharima omiljenog kluba, bilo je kao u pesmi iz naslova „Po zimi, kiši“…..

Na 32. godišnjicu od čuvenog Barija i osvajanja pehara Lige šampiona, na najvažniji datum u istoriji kluba – 29. maj, sa Trga republike u Beogradu krenuo je ovogodišnji crveno-beli karavan. Pred velikim brojem zvezdaša, karavan su promovisale legende Dragiša Binić, Ilija Najdoski, Slobodan Marović i Ivica Momčilović.

A u vezi sa ciljem ovogodišnjeg karavna predsednik Fudbalskog kluba Svetozar Mijailović je izjavio:

  • Verujem da ćemo dostići cilj, a to je 50 hiljada članova Crvene zvezde. Zvezda je velika porodica, dok je karavan akcija koja se sprovodi u tom duhu. Želimo da što više ljudi dođe i oseti snagu Zvezde.

A popularni Zvezdin defanzivac i član “Zlatne generacije” Slobodan Marović je ovom prilikom naglasio:

  • Čuveni 29. maj je u srcu svih nas koji volimo Crvenu zvezdu. Kada se spomene ovaj datum, poistovećujemo ga sa Zvezdinim najvećim uspehom, a čvrsto verujem i svi zvezdaši. To je Zvezdin dan, crveno slovo u kalendaru svakog navijača. Raduje me svaki uspeh Crvene zvezde. Nije lako u proteklih šest sezona osvajati titule, a naš klub je to uspeo, naročito ove godine kada smo se direktno plasirali u Ligu šampiona. Nadam se da ćemo napraviti zapažen rezultat.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

 

foto: IAcanskiS©I

Izvor: www.crvenazvezdafk.com

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Gimnastičarke somborske Gimnazije sa medaljama i peharom kod gradonačelnika Sombora
Jokić doveo Denver na korak do titule, spektakl na Floridi MAJAMI HIT – DENVER NAGETS (95:108) ni sudije ne mogu zaustaviti našeg Nikolu

Kategorije

Izbornik