Sport

Plesna grupa „Inanna“ se plasirala u San Remo

 

  • Proteklog vikenda u Somboru je održano takmičenje Sombor open 2023. u organizaciji sportskog aerobik i fitnes kluba „Kets“ i organizacije „Dance now“. Orijentalni „ogranak Ketsa“, plesnu grupu „Inanna“ ove godine zastupale su takmičarke koje su klubu donele tri zlata i specijalnu nagradu – plasman za takmičenje u San Remu

U kategoriji fit oriental duo children prvo mesto za koreografiju „Tukuh taka“ osvojile su Laura Jožef i Ivona Šefer. Dok je u kategoriji fit oriental solo juniori prva bila Ena Jožef sa koreografijom „Street shaabi“.

  • Ovim takmičenjem otpočeli smo sezonu 2023. U prvoj polovini godine slede nam takmičenja u Kikindi, na Paliću, zatim nadamo se i San Remo. Ovakva takmičenja, veliki odziv učesnika i značajan broj dece i mladih koji se bave plesom pokazuju koliko je naš grad otvoren za umetnost plesa i koliko podržava njegov razvoj. A zadatak svih nas koji se bavimo plesom je da, u znak zahvalnosti naš grad predstavimo u najlepšem svetlu i van granica naše zemlje, za šta nam se ovova puta pružila prilika i nadamo se da dalja podrška za ostvarenje ove prilike neće izostati – navodi Brankica Ćurčić, osnivač i koreograf plesne grupe“ Inanna“.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Somaraton obeležio 13. godinu postojanja
Školsko prvenstvo Srbije: Valentina donela srebro za STŠ Sombor

Kategorije

Izbornik