Najnovije

Pap Éva, író: Az első bajai könyvbemutatón, az első könyvemmel, bunyevác papucsban

 

Az első bajai könyvbemutatón, az első könyvemmel, bunyevác papucsban. És nem tudtam, ki az a Csapó Juli. Még nem kezdtünk, amikor Böbe megsúgta, hogy az olvasók közt ott ül. Nem tudtam, hogy az Újvidéki Magyar tanszék tanára, és kisujjában van az irodalom, és úgy jött oda, hogy olvasta az És újra felkel a napot

Azóta lektorálta a Mielőtt lemegy a napot és a Megbocsátást is. És minden mondatával tanít, azóta bátrabban megy az intertextualitás is… És bátorít. Mert azt mondja, minél többet írok, annál jobb lesz a szöveg. Borongósabb napokon, amikor úgy érzem, talán már nem is tudok fejlődni, előttem van, és ahogy visszaidézem a hangját, erőt ad.

Az És újra felkel a nap kult könyv lett a Vajdaságban (és idehaza is népszerű a mai napig). A Megbocsátással pedig november 8-án visszatérünk Bajára, az ország legkülönlegesebb könyvtárába. Velem jön Pósa Tami szerzői oldala és reméljük, ott lesznek közületek is jónéhányan.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg projekta “Svi smo jedno – višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj svetskoj platformi radio stanica svih država sveta

 

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Apatin: Hala Rade Ratko Vejin dobila novi krov
Apel: Neophodna pomoć za porodicu Vladimira Varge u Aleksi Šantiću

Kategorije

Izbornik