Najnovije

Otvorene prijave za Međunarodnu regatu Vode Vojvodine

 

  • Međunarodna regata „Vode Vojvodine“, 12. po redu, održaće se ovegodine od 24. juna do 3. jula, na kanalu Dunav-Tisa-Dunav, a prijave za učešće uovoj plovidbenoj avanturi otvorene su do 20. maja. Regata, kao i svake godine, okuplja ljubitelje rekreativne plovidbe,koji će za deset dana preći maršrutu od 300 kilometara na vojvođanskim vodama, na potezu: Novi Sad-Bački Petrovac-Ruski Krstur-Srpski Miletić-Sombor-Bezdan-Apatin-Bogojevo-Bačka Palanka

Regata je otvorena za sve koji su željni avanture sa društvom, aneophodno je posedovanje registrovanog plovnog vozila i važeće plovidbenedozvole. Učešće u regati je besplatno za sve. Svi zainteresovani treba dapopune prijavu na sajtu www.vodevojvodine.com, te popunjenu prijavu saskeniranom plovidbenom dozvolom pošalju na imejl regata@vodevojvodine.rsdo 20.maja. Broj prijava je ograničen.

Međunarodni dan Dunava, 29. jun, biće obeležen ekološkom akcijom imanifestacijom, a sama regata ove godine po prvi put ima za cilj, osimpromocije nautičkih potencijala Vojvodine i nautičkog turizma, podizanjesvesti o ekologiji i očuvanju prirode. Budući da je tema ovogodišnje regate ekološke prirode, JVP “VodeVojvodine” otvorilo je i nagradni konkurs za studente Fakulteta tehničkihnauka Univerziteta u Novom Sadu, pozvavši ih da učestvuju i daju svoja idejnarešenja za logo koji nosi eko-motiv.

Media attention and coverage: Novi Radio Sombor

(All copyrights of any further publication of this section and its entire content posted on the portal of Novi Radio Sombor without the request and permission of any party or individual are protected and retained by all relevant legal mechanisms)

pictures edit

accompanied by: Srdjan Acanski, B.Sc.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Fondacija Ana i Vlade Divac: Da li se čujemo? Da li je podkast radio 21. veka
Alisa: Kampanja za prikupljanje sredstava za festival Novi balkanski ritam

Kategorije

Izbornik