Saobraćaj

Osam saobraćajnih nezgoda minule sedmice na području Policijske uprave Sombor

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške, a četiri lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 13 vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i nasilničke vožnje po dva vozača

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe lakše povređene. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i zbog nasilničke vožnje po jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i zbog nasilničke vožnje po jedan vozač.

Napisana su 52 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 356 prekršajnih naloga.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

PU Sombor: 14 saobraćajnih nezgoda prošle sedmice
Zadržani zbog vožnje pod dejstvom alkohola i narkotika

Kategorije

Izbornik