Najnovije

ORIS doo Sombor i Ciklonizacija Novi Sad: Suzbijanje odraslih komaraca (11. jul – 1. avgust)

 

  • Od ponedeljka, 11. jula pa sve do prvog dana avgusta, preduzeće „ORIS“ doo Sombor i „Ciklonizacija“ AD će realizovati tretman suzbijanja odraslih komaraca iz vazduha i sa zemlje

Tretman iz vazduha biće sprovođen na području grada Sombora i zaštitne zone oko naseljenih mesta u priobalju Dunava, dok će tretmanom sa zemlje biti obuhvaćena sva naseljena mesta Grada Sombora. Tretmani će biti realizovani u danima sa povoljnom meteorološkom situacijom.

Iz vazduha, komarci biti suzbijani preparatom na bazi aktivne materije lambda-cihalotrin, dok će tretman sa zemlje proticati zahvaljujući preparatu na bazi aktivne materije deltametrin. I ovom prilikom, sledi upozorenje pčelarima da su preparati štetni za pčele, te da košnice zatvore ili udalje najmanje pet kilometara od mesta za tretiranje.

Dejstvo preparata traje jedan dan. Mape sa lokacijama nalaze se na Fejsbuk kao i internet stranici Preduzeća „ORIS“ doo Sombor: https://oris.rs, gde možete da pratite najave i precizirane termine u vezi sa ovim poslovima.

Dostupan telefon za sva pitanja je: 025/ 515 50 55.

Inače, ugledno preduzeće „Oris“ doo Sombor ove godine obeležava uspešnih 30 godina poslovanja.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Katarina i Selena srebrne na Svetskom prvenstvu
Apatin domaćin Svetskog prvenstva u sportskom ribolovu na plovak

Kategorije

Izbornik