Najnovije

Opšta bolnica Sombor: Izjava za javnost povodom požara koji je sinoć zahvatio Odeljenje za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Bezdanu

 

  • Sinoć, 24.01.2024. godine, oko 19 časova došlo je do požara na objektu terapeutskog bloka Odeljenja za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ Sombor, koje se nalazi u naseljenom mestu Bezdan

Brzom intervencijom svi pacijenti i zaposleni su evakuisani i zbrinuti. U tom trenutku, na Odeljenju je bilo hospitalizovano 59 pacijenata. U ovom požaru niko nije nastradao niti je bilo povređenih.

Najbržom reakcijom pripadnika Vatrogasne službe Sombor, kao i Dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Bezdana, Bačkog Monoštora, Stapara, Stanišića, Gakova i Kupusine, sprečeno je dalje širenje požara i tokom cele noći radilo se na lokalizaciji i kontroli istog.

Požarom je zahvaćeno između 2005m2 i 2200m2 objekata gde su bili smešteni kompletan terapeutski blok i bazeni. Svi objekti su osigurani.

Od ranog jutra na terenu je i ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova koja radi na uviđaju na osnovu kojeg bi se trebao utvrditi uzrok ovog požara.

Menadžment Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ Sombor ovom prilikom se zahvaljuje svim vatrogasnim društvima, odgovornim građanima Bezdana, zaposlenima Odeljenja za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, gradonačelniku Grada Sombora, g-dinu Antoniju Ratkoviću, koji je odmah izašao na lice mesta, kao i svim onima koji su na bilo koji način doprineli da se ovaj požar lokalizuje.

Odeljenja za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju radiće u drugom režimu o čemu će javnost biti naknadno obaveštena.

v.d. direktora Opšte bolnice
„Dr Radivoj Simonović“ Sombor
dr Dragan Rastović


 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Grad Sombor: Predlog liste korisnika za kupovinu seoskih kuća
In memoriam: Milan Bogunović Pepa (1951-2024)

Kategorije

Izbornik