Sport

Održano Opštinsko takmičenje u malim olimpijskim igrama

 

  • Opštinsko takmičenje u malim olimpijskim igrama za prve, druge i treće razrede osnovnih škola proteklo je danas u velikoj sali Sokolskog doma

U ime Grada Sombora, sportskoj manifestaciji je prisustvovala članica Gradskog veća za oblast sporta, dece, omladine i zdravstva Antonija Nađ Kosanović, koja je pozdravila mlade takmičare i poželela im puno sreće, uspeha i zabave tokom takmičenja.

  • Želim vam dobrodošlicu na ovo izuzetno lepo takmičenje. Grad Sombor podržava veliki broj besplatnih sportskih programa među kojima je i „Sportić za decu“ kroz koji se uključuju u bavljenje sportom naši najmlađi sugrađani. Drago mi je što ste odlučili da se takmičite i da predstavljate svoju školu. Danas je bitno druženje, svi ste vi pobednici i želim vam puno sreće i uspeha tokom takmičenja, ali i lepog druženja sa vašim drugarima – rekla je gradska većnica Nađ Kosanović.

Svoje veštine i znanje u savladavanju prepreka na poligonu spretnosti, prikazalo je 13 ekipa iz pet osnovnih škola: OŠ „Dositej Obradović“ Sombor, OŠ „Branko Radičević“ Stapar, OŠ „Nikola Vukićević“ Sombor, OŠ „Bratstvo jedinstvo“ Sombor i OŠ „Bratstvo jedinstvo“ Bezdan. Prvoplasirane ekipe nastaviće  takmičenje na Okružnom prvenstvu koje će biti održano u Somboru 9. maja.

Gradska većnica Antonija Nađ Kosanović, pozvala je i druge škole da se odazovu ovakvim takmičenjima, jer je uvek lepo videti da se deca bave sportom od najranijeg uzrasta, a uz to, razvijaju sopstvene fizičke sposobnosti i timski duh.

 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio


Tagovi: , , ,

Povezani članci

Stefan Lazić, KK Ravangrad, vicešampion države
Četiri medalje i plasmana za KK Ravangrad na Kupu Vojvodine

Kategorije

Izbornik