Estrada

Odbrojavanje, jer: Čujemo se sutra, poručuje najpoznatije ime srpskog izbora za Pesmu Evrovizije Filip Žmaher

Naslovna fotografija: Ekipa na okupu, čujemo se sutra 🤙 Milan Popović, Katarina Popović, moja malenkost, Jovana Kadić i Lara Starcević – potpisao je Filip na svom fejsbuk profilu promotivnu fotografiju; foto: Dragan Kadic, styling: Nemanja Pantelic

  • Sam početak trećeg meseca u godini, 1, 2. i 4. mart donosi uzbuđenja za mnogobrojne dugogodišnje poštovaoce ali i nove fanove decenijama najatraktivnijeg okupljanja muzičara širom Evrope, Pesme Evrovizije koja će ove godine biti održana u maju u Liverpulu, a navedeni uvodni martovski dani naravno, odnose se na Pesmu za Evroviziju kako je već drugu godinu zaredom naziv za domaće takmičenje za izbor predstavnika Srbije

Već odranije kao što smo objavljivali na stranicama našeg portala i u programu internet Novog Radio Sombora sa Filipom Žmaherom, eto nastavlja se ova saradnja pa je ubrzo postao i jedno od zaštitnih muzičkih imena našeg dvostrukog el. medija, i s obzirom na kvalitet kojim potvrđuje da vreme ne postoji, od osamdesetih godina kada je hrabro kročio na ne baš uvek ružama posutu estradnu scenu, odoleva promenama stilova, ukusima i nametnutim često tvz hitovima samozvanih zvezda i zvezdica.

Da li jedno vreme pomalo i razočaran u naglo novonastali kolaps na pop-rok-zabavnomuzičkoj sceni u Srbiji, totalnim nestankom nekada željno isčekivanih festivala na kojima je i sam žario i palio, pobeđivao, samim svojim prvim dolaskom na scenu stekao naklonost publike, ili se iz bilo kojeg drugog razloga pomalo povukao što i nije taktički loše, zarad smislenih novih projektata koje je ponovo ponudio i opet zaintrigirao pažnju šire javnosti, u ovom trenutku, manje je važno.

Jer trenutno je najvažnije, da se čujemo sutra, kako vam poručuje popularni Filip, sa svojim bendom uoči – prvog polufinala Pesme za Evroviziju:

To je upravo kako je već i poslednjih mesec dana u žiži poznato, naročito sve više plasirano na društvenim mrežama, i naslov kompozicije s kojom Filip konkuriše za odlazak na ovogodišnju Pesmu Evrovizije. No, znajući ga, kao čoveka široka otvorena srca, tople duše rokerskog žara, sigurno neće očajavati bilo kakav rezultat da ostvari. Već, svi oni koji ga poštuju i vole, još jednom će upamtiti njegov osmeh i energiju, ali, i uz iznenađenje prilikom svakog izvođenja, koje on zna da priredi.

Tako će, ubeđeni smo, biti i sada – kada ćemo uživo čuti – „Čujemo se sutra“. Pesmu ste slušali tokom meseca najkraćeg u godini, kojeg ispraćamo u našem programu, na glavnim platforamama – svet, region – gde smo zastupljeni a rekosmo, bilo kako bilo, Žmaherovu numeru kandidujemo za hit meseca internet Novog Radio Sombora, za mart 2023:

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html

Autori pesme su, muzika: Boban Janković, Filip Tančić, Aleksandar Mastelica, tekst: Boban Janković, aranžman: Boban Janković, Filip Tančić, Aleksandar Mastelica.

Pesmu možete čuti i na međunarodnoj platformi, na linku

https://music.apple.com/nz/artist/filip-zmaher/1080769552

Prvo polufinale zakazano za sredu 1. mart pratite na 1. programu RTS od 21 čas, a Filip nastupa pod rednim brojem 7.

Srećno Filipe!

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Dve decenije Dubioza Kolektiva!
Zoran Predin snimio svoju prvu molitvu

Kategorije

Izbornik