Humanitarno

Novosti iz Fondacije Ana i Vlade Divac

 

KOLIKO SE BAVIMO MENTALNIM ZDRAVLJEM NA RADNOM MESTU?

Na panelu „Mentalno zdravlje na radnom mestu“ razgovarali smo o prevenciji i načinima reagovanja u situacijama rodno zasnovane diskriminacije, ali i o kompanijama koje su primer dobre prakse kada je u pitanju briga o mentalnom zdravlju zaposlenih.

SVAKA ČETVRTA MLADA OSOBA U SRBIJI JE U RIZIKU OD SIROMAŠTVA 

Svaka četvrta mlada osoba u Srbiji je u riziku od siromaštva, a procenat mladih ljudi koji nisu ni zaposleni, niti su u obrazovanom sistemu (tzv. NEET kategorija) se blago povećao u poslednjih pet godina. Mladih nema u izvršnoj vlasti, nije se podigao broj onih koji kreću put preduzetništva a mladi muškarci su, ipak, u nešto povoljnijem položaju nego žene, još uvek.

DOBAR OBROK UVEK OBRADUJE, DOBRA DELA JOŠ VIŠE!

Sa partnerima iz BalkanFood-a, BalkanBet-a i Liceulice organizovali smo akciju pripreme 100 obroka za naše ugrožene sugrađane. Dobra dela pretočena u ukusne obroke, Andrija Milošević je podelio sa našim ugroženim sugrađanima i pokazao da je ono što je svima najpotrebnije jeste razumevanje i pažnja.

NOVI KONKURS ZA PODSTICAJ POLJOPRIVREDE U 2022.

Fondacija Divac je u proteklih 15 godina donacijama podržala više od 1.400 gazdinstava u Srbiji. Nastavljamo sa pružanjem podrške podsticaju poljoprivredne proizvodnje u opštinama širom Srbije.

U Gradu Užicu je otvoren konkurs za podršku poljoprivrednicima koji se bave proizvodnjom i preradom hrane. Ukupna raspoloživa sredstva su 4.400.000,00 dinara.

prati: Srđan Ačanski, dipl.turizm.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Somborski plesači ponovo zajedno uživo: Humanitarno na Svetski dan plesa, 29. april
U četvrtak 28. aprila dve akcije davanja krvi, u Somboru i Kljajićevu

Kategorije

Izbornik