Najnovije

Novi vodovod za još tri ulice u Somboru

 

  • Градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић, заједно са чланом, Градског већа за област комуналних делатности и инвестиција, Ђорђем Зорићем, начелником Одељења за комуналне делатности, Игором Латасом и директорицом ЈКП „Водоканал“ Сомбор, Јасмином Бобић, обишао је данас радове на изградњи водоводне мреже на Моношторском путу у Сомбору.Изградња водоводне мреже на Моношторском путу у Сомбору планирана је у дужини од 900 метара, а до сада је изграђено око 350 метара. Током обиласка ових радова, градоначелник Ратковић је разговарао са представницима ЈКП „Водоканал“, о динамици и врсти радова овој години, као и о плановима за наредни период.„Град Сомбор је за изградњу водоводне мреже чија је укупна дужина нешто више од 2 километра,  у улицама:  Солунских бораца, Јована Дучића и Моношторском путу издвојио готово 25 милиона динара, а изградња водоводне мреже у граду ће бити настављена, и у буџету за 2024. годину планирамо да издвојимо значајна средства за ову намену. У 2023. години, поред ове три улице, завршен је и довод воде до Колута, Стапара и Дорослова, тако да су и та насељена места добила чисту и пијаћу воду“, изјавио је градоначелник Ратковић.

    Град Сомбор ће наставити са улагањем у изградњу водоводне мреже са циљем обезбеђивања свих насељених места на територији града са чистом и здравом пијаћом водом.

 

AcanskiS © 

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium “Uvek na licu mesta“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Medijskom Konkursu za 2023. godinu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

Конференција за новинаре Полицијске управае у Сомбору
Promocija romana Rejon 24

Kategorije

Izbornik