Sport

Nove titule i medalje za Rvački klub Radnički Sombor

 

  • U nedelju, 7. aprila je održano Prvenstvo Srbije za starije pionire i Kup Srbije U11 za dečake i devojčice. Rvački klub Radnički Sombor zabeležio je nove sjajne rezultate

U uzrastu U 11 Aleksa Trbojević u kategoriji do 28kg sa dve pobede i jednim porazom osvaja srebrnu medalju, kao i Viktor Horvat u kategoriji do 50kg sa tri pobede i jednim porazom. Bronzanu medalju u kategoriji do 31kg osvojio je Adrian Dobi sa tri pobede i jednim porazom. U istoj kategoriji Danijel Bojanić je ostao bez plasmana.

Među devojčicama najuspešnija je bila Ivana Farago u kategirji do 35kg sa osvojenom zlatnom medaljom, dok je Sonja Ilić u kategoriji do 40kg osvojila srebrnu medalju. U ekipnom plasmanu devojčica, ekipa „Radničkog“ je osvojila ekipno prvo mesto.

U konkurrenciji starijih pionira najuspešniji je bio Nikola Gunj u kategoriji do 100kg koji je sve četiri borbe pobedio tušem i postao prvak države u najtežoj kategoriji. U kategoriji do 68kg Uroš Ilić sa tri pobede ulazi u finale i u finalu gubi meč i postaje viceprvak Srbije. Bronzanu medalju sa tri pobede i jednim porazom osvaja Mladen Batalo u kategoriji do 75kg. Bez medalja ostali su: Marko Rajić, Miloš Ranisavljević, Jovan Kosovac, Nemanja Lončarević i Marko Mamula.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Pet medalja za KK Somborac na Prvenstvu Vojvodine
Tehnička škola u Apatinu domaćin Regionalne sportske domijade

Kategorije

Izbornik