Najnovije

Nova oprema za održavanje čistoće na raspolaganju JKP Usluga Odžaci

 

  • Prema rečima vd direktora Milorada Stanišića, Javno komunalno preduzeće Usluga Odžaci od 6. februara ima na raspolaganju novu opremu za održavanje čistoće. On se ovom prilikom zahvalio na podršci predsedniku opštine i lokalnoj samoupravi, kao i višim nivoima vlasti i Čistoći iz Beograda, koja je pomogla i ustupila vozila na trajno korišćenje

U pitanju su auto smećar, koji će najviše značiti komunalnom preduzeću za održavanje čistoće, kako Odžaka tako i svih naseljenih mesta u opštini. Osim auto smećara, dobijen je i mini traktor, koji je opremljen raonikom i posipačem soli, a ima mogućnost priključka i drugih pomoćnih mašina. Takođe, dobijena je i auto prikolica. Već od sutradan navedena vozila su se našla na ulicama i radnici JKP Usluga će ih koristiti prilikom svojih redovnih aktivnosti.

Kako je naglasio vd direktor JKP Usluga Odžaci Milorad Stanišić, razgovori su dugo trajali i bili su teški ali zahvaljujući podršci i razumevanju predsednika opštine Gorana Nikolića, viših nivoa vlasti i direktora Marka Popadića iz beogradske Čistoće, dobijena je neophodna oprema.

Za kraj razgovora se direktor Stanišić zahvalio svim zaposlenima u JKP Usluga koji svakodnevno daju doprinos uređenju opštine Odžaci.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Zakazana 30. sednica Skupštine opštine Apatin
Uručena donacija Policijskoj stanici u Baču

Kategorije

Izbornik