Estrada

Nova balada „Maske“ Nenada Cvijetića

 

REŠIO DA SKINE MASKU: NENAD CVIJETIĆ OBJAVIO SPOT ZA NOVU BALADU

Pop pevač Nenad Cvijetić, miljenik beogradske klupske publike, snima album u Skymusic Entertainment produkciji, i tokom vikenda je objavio novu baladu i spot pod nazivom „Maske“ –  saopštaju nam iz Skymusic produkcije

  • Dok ceo svet nosi maske, postoji jedno mesto gde su one uvek bile i uvek će biti zabranjene – a to je ljubav – počinje priču o svojoj novoj baladi Nenad Cvijetić, talentovani pop pevač, koji je već deceniju unazad sinonim za dobar noćni provod i najbolje žurke u Beogradu.

Zbog njegove jake energije, harizme, snažnog vokala i odlične atmosfere koju pravi, za Cvijetićeve žive nastupe u najpopularnijim beogradskim klubovima uvek se traži karta više, i publika ga se zaželela tokom perioda pandemije. Pevač je pauzu od klupskih nastupa iskoristio da se prihvati novog izazova – okupljanja tima muzičkih stručnjaka i snimanja albuma, čije se objavljivanje planira do kraja ove godine. Nenad je odlučio da post-korona period simbolično započne objavljivanjem jedne od najemotivnijih numera sa tog albuma, pod nazivom “Maske”, za koju je snimio i video spot.

  • Reč je, naravno, o metafori koja se odnosi na emotivno razotkrivanje i iskazivanje ljubavi, jer balada Maske govori o nesrećnoj zaljubljenosti muškarca u ženu koja ne skida masku hladnokrvnosti – kaže Nenad Cvijetić.

Poslušajte pesmu “Maske” i pogledajte spot na linku:

Pesma i spot nastali su u Skymusic Entertainment produkciji, muziku je komponovao Mlađan Dinkić, autor teksta je Saša Milošević Mare, dok je aranžman uradio Bojan Vasić. Ova autorska ekipa potpisuje brojne hitove na domaćoj muzičkoj sceni, koji broje više stotina miliona pregleda na YouTubu, pa Cvijetić ne sumnja da će i balada “Maske” postati veliki regionalni hit.

Publika je već imala priliku da se uveri u Cvijetićeve vokalne sposobnosti početkom godine, kada je objavio prvi hit sing Verna i neverna, koji potpisuju isti autori, i koji je za kratko vreme dostigao više od tri miliona pregleda na YouTube-u.

Skymusic produkcija: https://skycorp.rs/

SKYCORP™

info@sky-corporation.rs

Sedište: Beograd, Srbija Dimitrija Tucovića 28A, Telefon:- +381 11 3444 747

Novi Radio Sombor možete slušati na linku:

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

„Ljubi“ – nova pesma Nevene Božović
Neposredno sa – Beti Đorđević: Volim ljude, volim vedrinu, volim život, volite se, uvek zaljubljeni budite, Sombore moj dragi

Kategorije

Izbornik