Najnovije

Naturisti Srbije: Idemo u… Zrenjanin, pođite sa nama i vi

 

  • Dragi naši naturisti, poslednji dani avgusta donose puno raznih vesti. Iako nas je kiša i jako loše vreme sprečilo da odemo u Siki (Mađarska), eto ukazuje nam se prilika da u nedelju (28. avgusta) idemo na Peskaru – poručuju, ujedno pozivaju iz Eko-naturističkog udruženja „Naturisti Srbije“

Već nekoliko dana kasnije grupa članova Udruženja kreće na petodnevni put na etno-naturistički odmor u Vlaškoj Kući nadomak Kladova, a naš sajt (pogledajte u donjem linku), blista od novih dešavanja – počeo je serijal priča o Tasosu (dva poslednja dela će biti napisana po povratku iz Kladova), nastavljamo Nei Porijem, i završavamo na Peskari.

Očekuje se i priča o plaži, koja se nalazi na Tisi u Mađarskoj. Posebno nam je drago zbog toga što se još autora uključilo i napisalo svoje utiske o nudističkim plažama. Znamo da je kasno, ali ukoliko vreme bude dozvolilo, a verujemo da hoće, bićemo na Peskari sad u nedelju, 28. avgusta.

Voleli bismo da nam se pridružite. Vidimo se.

https://www.naturisti.rs/najave/idemo-u-zrenjanin/

– Fotografije predsednice Udruženja Tanje Stanković iz Peskare u dodatku –

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Tagovi: , ,

Povezani članci

In memoriam: Dušan Sekulić (1947 – 2022) +
U Srbiji duplo veći broj umrlih nego rođenih beba

Kategorije

Izbornik