Najnovije

Odjeci jubilarnih 60. Apatinskih ribarskih večeri: Pamtiće se nastup Zdravka Čolića

foto:© AcanskiS

  • Na Trgu Nikole Tesle u Apatinu nastupio je legndarni Zdravko Čolić, a povod su bile jubilarne 60. Ribarske Večeri u Apatinu.

Već negde oko 17 časova bilo je skoro nemoguće ući u Apatin, čak i ako ste uspeli ući za šta vam je trebalo veliko strpljnje, parking vam je bio misaona imenica, pošto su ulice oko centra bile zatvorene za saobraćaj. Već negde oko 8 časova dakle nepunih 3 sata pre koncerta kolona iz pravca Sombora bila je duga nekoliko kilometara. Reke autombila sjatile su se u ovaj mali gradić na obali Dunava, inače najzapadniji grad u Srbiji.

U nekih 3 sata koliko je trajao njegov nastup, izveo je samo deo svog bogatog repertorara, i ako već u 8 deceniji popularni „Čola“ je bio pun snage i na visini zadatka, tako se u potpunosti može reči da je opravdao sva očekivanja prisutnih gostiju iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

U jednom momentu na trgu je bilo preko 20.000 ljudi, o čemu najbolje govori fotografija snimatelja RTV-a, napravljena sa obližnjeg krova zgrade, koji su u glas pevali popularne hitove ovog pevača, Pusti pusti modu, Ti si mi u krvi itd.

 

GALERIJA SLEDI

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

U subotu 6. jula u Apatinu održan tradicionalni „Susret kolekcionara“
Otvoren najveći zabavni park u regionu

Kategorije

Izbornik