Najnovije

Nakon dojava o postavlјenim eksplozivnim napravama u mnogim školama pripadnici MUP-a sprovode mere i radnje iz svoje nadležnosti

 

  • Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su i danas, nakon dojava o postavlјenim eksplozivnim napravama u mnogim školama na teritoriji Republike Srbije, izašli na teren gde sprovode mere i radnje iz svoje nadležnosti

Kako stoji na zvaničnoj stranici MUP-a Srbije, i u prethodnim danima kada je bilo ovakvih dojava, za koje je utvrđeno da su bile lažne, policija je sve vreme bila na terenu i brinula se o bezbednosti učenika i građana naše zemlјe.

Podsećamo, kažu u MUP-u, da je od 8. maja pojačano prisustvo policijskih službenika u svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji Republike Srbije, kao i u zonama škola, koji sa školskim policajcima preduzimaju mere bezbednosne zaštite.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova svakodnevno brinu o bezbednosti i sigurnosti svih građana i u saradnji sa nadležnim tužilaštvima rade na rasvetlјavanju svih događaja u vezi sa dojavama o postavlјanju eksplozivnih naprava u školama i svim drugim objektima.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Odbornici usvojili završni račun budžeta za prošlu godinu na 23. sednici Skupštine grada Sombora
Somborski psiholozi na Kongresu psihologa Srbije

Kategorije

Izbornik