Saobraćaj

Na području PU Sombor 9 saobraćajnih nezgoda minule sedmice

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške, a tri lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedam vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i nasilničke vožnje zadržan je po jedan vozač

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe povređene, jedna je zadobila teške i jedna lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača, a zbog nasilničke vožnje jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše povređena. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač, kao i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe povređene, jedna osoba je zadobila teške i jedna lake telesne povrede.

Na području opštine Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Napisan je 61 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 330 prekršajnih naloga.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Apel vozačima tokom Uskrsa i prolećnog raspusta
PU Sombor: 14 saobraćajnih nezgoda prošle sedmice

Kategorije

Izbornik