Najnovije

MUP: Ispitane sve okolnosti u vezi sa prijavom pretnji novinarki Gorici Nikolin

 

  • Ministarstvo unutrašnjih poslova ispitalo je sve okolnosti u vezi sa prijavom pretnji novinarki Gorici Nikolin i o svemu dostavilo izveštaj nadležnom tužilaštvu

Naime, nakon prijave, naovde na svom sajtu u MUP-u Srbije, policiji se sam prijavio devetnaestogodišnji mladić koji je potvrdio da je on ostavio komentar i ukazao da se novinarki lično izvinio zbog nedoličnog ponašanja.

Policija, je nakon njegovih navoda, obavila razgovor sa novinarkom Nikolin koja je potvrdila da joj se mladić izvinio, kao i da se nakon razgovora sa njim više ne oseća ugroženo.

Policija je o svim okolnostima ovog slučaja dostavila izveštaj nadležnom tužilaštvu, koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela s obzirom da je novinarka potvrdila da se ne oseća ugroženo.

Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom naglašava da  svaku prijavu pretnji sagledava detalјno i da je nedopustivo ponašanje kojim pojedina udruženja i političke stranke, zloupotreblјavajući svoj položaj, pokušavaju da vrše pritisak na policijske službenike koji svoj posao rade profesionalno i odgovorno.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , , ,

Povezani članci

UPOH ECO ENERGY: Sednica proširenog Upravnog odbora, predložen novi predsednik, redovna skupština 31. marta
Zakazana prva e-Aukcija robe u Carinarnici Sombor u ovoj godini

Kategorije

Izbornik