Najnovije

Mesec plesa u Somboru uz „Jump dance“

 

  • Plesni klub „Jump dance“ uskoro postaje prvi i jedini plesni centar u Somboru, sa najraznovrsnijim plesnim pravcima i najširim spektrom znanja u oblasti plesa

Svoje prve plesne korake u „Jump dance“ mogu da uče svi, od onih najmlađih do nešto malo starijih. Bilo da želite da plešete sami, duo, trio ili u grupi, samo za svoju dušu ili da zablistate na sceni – može. Ako pak tragate za nešto drugačijim vidom rekreacije koji obavezno podrazumeva i muziku ili se pripremate da vaš najvažniji dan izgleda fantastično i savršeno – mi smo tu za vas.

Kako je april, između ostalog, i mesec plesa, u plesnom klubu „Jump dance“ tokom aprila aktuelan je promo period za časove dance fitness-a i orijentalnog plesa. Ples od istoka do zapada, moderni i uvek originalni „Jump dance“ vas poziva da postanete deo ovog jedinstvenog plesnog tima.

Plesni mesec završiće velikim plesnim koncertima povodom Svetskog dana plesa 2024, u ponedeljak, 29. aprila u Kulturnom centru „Laza Kostić“ Sombor. O tome više informacija uskoro.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

Štrajk upozorenja u RTV Vojvodine
Održan radni sastanak sa predstavnicima UNHCR-a

Kategorije

Izbornik