Kultura

Međunarodni dan starijih u somborskoj Biblioteci

 

  • Drugu godinu za redom Gradska biblioteka Karlo Bijelicki organizuje u Somboru obeležavanje Međunarodnog dana starijih osoba

U petak, 30. septembra na Pozajmnom odeljenju odeljenju Biblioteke biće raealizovane tri aktivnosti namenjene ovoj kategoriji članova:

Gosti bibliotekari – Korisnici Biblioteke biće u prilici da budu „gostujući bibliotekari“ Pozajmnog odeljenja Biblioteke (Kralja Petra I 11).

Obuka za rad na smart telefonu, tabletu i računaru – učenici Gimnazije „Veljko Petrović“ našim starijim članovima će održati jedan školski čas u biblioteci škole. Obuka je zakazana za 13 časova i 10 minuta.

Knjiga nas spaja – druženje u čitaonici Lenka na Naučnom odeljenju Biblioteke na Glavnoj ulici (Kralja Petra I 11), uz knjigu, čaj, kafu, priču. Vreme ove aktivnosti je 16:30.

Pozivamo sve zainteresovane sugrađane i korisnike da nam se pridruže. Za dodatne informacije, pozovite Pozajmno odeljenje Biblioteke na broj telefona 025/451-510.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Empatija – u prvom licu jednine: Promovisana knjiga „Pečat potpis delovodni broj“ Anite Beretić uz neizbežnu humanitarnu stranu života
Промоција књиге „Била једном чета девојачка“

Kategorije

Izbornik