Najnovije

Lokalna samouprava opštine Apatin raspisala dva nova konkursa

*Apatin foto:AcanskiS©

  • Lokalna samouprava opštine Apatin raspisala je dva nova konkursa, od kojih se jedan odnosi na udruženja iz oblasti upravljanja vanrednim situacijama, a drugi na udruženja iz oblasti zaštite životne sredine. Oba konkursa otvorena su do 30. aprila

Na Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti upravljanja vanrednim situacijama na teritoriji opštine Apatin u 2024. godinu mogu se prijaviti udruženja iz ove oblasti, a koja su registrovana u Agenciji za privredne registre, sa sedištem na teritoriji opštine Apatin.

Opširnije o konkursu zainteresovani se mogu informisati OVDE.

Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti zaštite životne sredine na teritoriji opštine Apatin u 2024. godinu namenjen je za unapređenje projekata iz oblasti zaštite životne sredine, koje realizuju registrovana udruženja sa sedištem na teritoriji opštine Apatin.

Iz opštinskog budžeta za ove namene je opredeljeno 1.000.000 dinara, a sve dodatne informacije o konkursu zainteresovani mogu proćitati OVDE.

izvor:https://www.radioapatin.com

 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

Spomen-ploča stradalim somborskim Jevrejima u Drugom svetskom ratu
Održano 30. zasedanje Skupštine grada Sombora

Kategorije

Izbornik