Najnovije

Krkobabić u radnoj poseti Zapadnobačkom okrugu: U opštini Odžaci do sada dodeljeno 105 kuća

Milan Krkobabić, ministar za brigu o selu u tehničkoj vladi i Goran Nikolić, predsednik opštine Odžaci  foto: AcanskiS

  • Ministar za brigu o selu u tehničkoj vladi Milan Krkobabić sa saradnicima boravio je juče u radnoj poseti Zapadnobačkom upravnom okrugu. Tom prilikom posetio je Odžake, Deronje i Ratkovo gde se sastao sa predsednikom opštine i predsednicima mesnih zajednica. U Ratkovu su posetili mladi bračni par koji je kuću dobio putem konkursa Ministarstva za brigu o selu, dok su u Deronjama posetili etno kuću i razgovrali sa meštanima.

Petočlanoj porodici Ožegović iz Ratkova rešeno je najvažnije egzistencijalno pitanje, jer konačno imaju krov nad glavom. Kuća od 180 metara kvadratnih, koja se prostire na nepunih 8 ari placa, bila je useljiva, dodatni radovi su u toku, kako bi ovo bio pravi porodični dom.

U opštini Odžaci mladim parovima je do sada dodeljeno 105 kuća, a biće ih još, naglasio je ministar Krkobabić prilikom obilaska porodice Ožegović u Ratkovu.

Prema podacima resornog Ministarstva, do sada je dodeljeno oko 3.000 kuća mladim bračnim parovima u Srbiji, od čega 450 u Zapadnobačkom upravnom okrugu.

 

Galerija

 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Održano 52. Gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći
EKS: Nova fiskalna pravila EU onemogućavaju nove škole i bolnice

Kategorije

Izbornik