Sindikat

Konstituisane Sekcija žena i Sekcija mladih Granskog sindikata metalaca „Nezavisnost

 

  • Granski sindikat metalaca „Nezavisnost“ uz podršku UGS NEZAVISNOST organizovao je 2. i 3. juna seminar u Vrnjačkoj Banji za aktiviste ovog granskog sindikata. U okviru seminara konstituisana je Sekcija žena GS M NEZAVISNOST (za predsednicu je izabrana koleginica Marina Radivojević, KRUŠIK Valjevo) i Sekcija mladih (za predsednicu je imenovana koleginica Milica Selaković, GORENJE Valjevo)

Na seminaru su na interaktivan način obrađivane teme: Osnova sindikalnog organizovanja i delovanja, ciljevi i aktivnosti sindikata; Privlačenje novih članova; Pravna pomoć povereništvima.

Predavači su bili iz stručnih službi UGS NEZAVISNOST, u radu seminara su učestvovali i predsednica UGS NEZAVISNOST Čedanka Andrić i predsednik GS M NEZAVISNOST Slobodan Miladinović. Takođe, konstituisan je i Odbor delatnosti za industriju nemetala.

U radu su učestvovale kolege iz povereništava Nezavisnosti, u Krušiku, Gorenju, Tigar Tyers, Goodyear, IMI, Yura, Adient, Leoni, BizLink, Vassloh MIN skretnice, Robert Bosh, Trayal, Prva iskra.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci

Žene 45+ višestruko diskriminisane na tržištu rada
Sindikat „Nezavisnost“ osnovan kod poslodavca CARNEX STOČARSTVO D.O.O. Bečej

Kategorije

Izbornik